Covid-19

Adgang til biografen kræver, at alle over 15 år kan fremvise personlig legitimation (sygesikringskort eller kørekort) og et gyldigt coronapas. Det betyder. at man opfylder 1 af disse 4 krav:

  • At man er testet negativ inden for de sidste 72 timer.
  • At man er vaccineret første gang mod COVID-19 vil være gyldig som coronapas fra 14 til 42 dage efter første vaccinationen.
  • Man har gennemført et vaccinationsforløb bestående af flere doser, kan nu bruges som dokumentation umiddelbart efter at den sidste vaccinedosis er modtaget – og ikke først efter 14 dage som hidtil.
  • Et bevis for tidligere Covid-19 smitte: Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.

Passet kontrolleres uden for biografen.

Vi følger myndighedernes anvisninger for at skabe en tryg biografoplevelse

Det betyder at vi har opsat håndsprit, ændret på flowet i vores foyer, lavet afskærmninger og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter. Når vi lægger program, tager vi ekstra hensyn, således at vores gæster i højere grad fordeles ud på forskellige tidspunkter.

Man kan stadig købe billetter direkte i biografen, men vi opfordrer vores gæster til at ordne det hjemmefra, så vi kan bruge vores energi på at give jer den bedste biografoplevelse.

- Vores billetsystem skaber automatisk plads mellem de billetter du køber, og de andre biografgæsters købte billetter. Det betyder at grupper vil kunne sidde samlet, med afstand til andre gæster.

- Sædekapaciteten i salene er begrænset og følger de gældende vejledninger fra myndighederne.

- Vi opfordrer jer til at bruge betalingskort hvis i skal handle i vores kiosk.

- Og så beder vi jer bruge biografsalens udgang når filmen er slut, så vi bedre kan styre flowet af gæster hos os i vores foyer.